Liity jäseneksi

LIITY MERIKARVIAN JÄÄURHEILIJOIDEN JÄSENEKSI!

Mikäli et ole vielä seuramme jäsen, voit liittyä seuramme jäseneksi täyttämällä allaoleva JÄSENTIETOLOMAKE ja lähettämällä se.

Seuramme jäsenmaksun suorittaminen on erinomainen tapa tukea arvokasta työtämme Merikarvian ja sen lähialueiden nuorison hyväksi!!

Jäsenmaksun maksaminen on edellytys seuratoimintaan osallistumiselle. Voit maksaa jäsenmaksun seuramme tilille FI39 5702 6520 0202 38, viestiksi jäsenmaksu ja nimi. Kun maksu on suoritettu, niin jäsenyys astuu voimaan. JÄSENMAKSU ON 30€/vuosi (1.6.2021-31.5.2022), junioripelaajat 20€/vuosi, kiekko-/luistelukoululaiset 10€/vuosi sekä perhejäsenmaksu 50€/vuosi.

Seuralla on lisäksi käytössä kannatusjäsenmaksu, joka on vapaaehtoinen ja sen voi maksaa kuka tahansa. Kannatusjäsenmaksu ei ole seuran jäsenmaksu. Maksamalla kannatusjäsenmaksun tuet Merikarvialaista jääkiekko- ja ringettetoimintaa ja olet omalta osaltasi varmistamassa lajien jatkuvuutta alueellamme. Kannatusjäsenmaksun suuruus on 20€.

LIITY SINÄKIN MERIKARVIAN JÄÄURHEILIJOIDEN JÄSENEKSI JA NÄIN TUET OMALTA OSALTASI MERIKARVIALAISTA JÄÄURHEILUA!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jäsentietolomake


   
Lisää uutisia
Merikarvian Jääurheilijat
«  Helmikuu   »
Kategoriat