Kysely junioriharrastajille kauden 2021-22 toiminnasta
13.4.2021 20:17 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Kysely junioriharrastajille Merikarvian Jääurheilijoiden toiminnansuunnittelun tueksi kaudelle 2021-22

Kaudella 2020-2021 koronapandemia on vaikeuttanut lasten ja nuorten harrastustoimintaa melkoisesti, kuten myös aikuisten harrastamista. Jäät ovat Merikarvian jäähallissa jo sulaneet ja kausi on siltä osin ohitse. Nyt on aika suunnata katseet tulevaan eli kauden 2021-2022 toiminnansuunnitteluun.

Tiedustelemme junioreiden kiinnostusta jatkaa tai aloittaa jääurheilun harrastaminen joukkuetoiminnan piirissä kaudella 2021-2022. Vastatkaa alla olevalla kyselyllä/ilmoittautumisella kiinnostuksenne harrastamiseen 31.7.2021. Toki mukaan toimintaan pääsee vaikka kesken kauden, mutta olisi jo varhaisessa vaiheessa hyvä tietää suuntaa antavasti harrastajien määrä, jotta voimme suunnitellla syksyllä alkavan kauden ryhmiä sekä niiden kokoonpanoja. Tarkoituksena on muodostaa kyselyyn saamiemme vastausten perusteella seuraan ns. ikäryhmäjoukkueita, jotta kaikille halukkaille mahdollistuisi harrastaminen sekä pelaaminen tarkoituksenmukaisessa ryhmässä.

Kyselyyn vastaaminen ei toki ole sitova ilmoittautuminen, vaan ilmaisee vahvaa kiinnostusta syksyllä jääurheiluvarusteet päälle pukea ja toimintaan osallistua. Lisätietoja osuudessa otamme mielellämme vastaan harrastajien ja huoltajien toiveita tulevan toiminnan suhteen. Ja saa siinä kohtaa myös ilmaista kiinnostuksensa toimia seurassa vapaaehtoisena ohjaajana, jojona, huoltajana, makkaranpaistajana jne...

Kiitos vastauksistanne ja aurinkoista kevättä!

Merikarvian Jääurheilijat Ry:n hallitus

Kyselyyn

   
Lisää uutisia
Merikarvian Jääurheilijat
«  Helmikuu   »
Kategoriat