Merikarvian Jääurheilijat palaavat jäälle viikolla 1/2021
4.1.2021 21:56 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Jääharjoitukset jatkuvat viikolla 1

Satakunnan koronavirustilanne on pysynyt melko tasaisena ja koko Satakunta on nyt epidemiologisesti kiihtymisvaiheessa. Rajoitustoimet pysyvät kuitenkin ennallaan ja niitä arvioidaan seuraavan kerran alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän kokouksessa 7.1.2021. On edelleen olennaista hakeutua testiin matalalla kynnyksellä, mikäli oireita ilmaantuu. Lähikontaktien määrän rajoittaminen, etäisyyksien pitäminen, käsihygienian toteuttaminen ja maskin käyttö ovat avainasemassa. Suosituksena on edelleen, että yksityistilaisuuksien henkilömäärä rajattaisiin kymmeneen henkeen ja matkustelua leviämisvaiheessa oleville alueille vältettäisiin.

Merikarvian Jääurheilijat ry noudattaa toiminnassaan viranomaisten ja SJL:n päätöksiä, suosituksia, ohjeistuksia ja rajoituksia. Alle 15-vuotiaiden joukkueiden ja nuorempien osalta harjoitustoimintaa jatketaan noudattaen tarkasti tartuntatautiviranomaisten, THL:n, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä seuran ohjeistuksia. Harjoitustoiminnassa on huolehdittava, että osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

U14- ja nuorempien ikäluokkien ohjeistus toiminnan toteuttamiseen:

1.Harjoitusryhmän koko jääharjoituksissa max. 20 henkilöä. Jääharjoittelu organisoidaan siten, että osallistujien on mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

2. Jääharjoituksiin saavutaan varusteet mahdollisimman suurelta osin päälle puettuna aikaisintaan 15 minuuttia ennen jääharjoituksen alkua. Pukukoppien käyttö ja siellä vietetty aika pyritään minimoimaan. Pukukoppeja käytettäessä on huolehdittava turvavälien toteutumisesta. Joukkueille pyritään järjestämään riittävä määrä koppeja turvavälien toteutumiseksi.

3. Jääharjoituksista poistutaan kotiin pikaisesti jääharjoituksen jälkeen. Varusteet riisutaan mahdollisuuksien mukaan vasta kotona. Suihkussa käydään kotona.

4. Oheisharjoittelua voidaan toteuttaa erillisinä harjoituskertoina tai omatoimisena harjoitteluna ohjeistuksia noudattaen.

5. Jäähallin katsomo-, kahvio- ja muut yleiset tilat ovat suljettuna yleisöltä. Seuran harjoitustapahtumiin on tällä hetkellä pääsy vain pelaajilla ja toimihenkilöillä. Seuran voimassa olevia koronaohjeistuksia tulee noudattaa kaikessa toiminnassa.

Tartuntatautiviranomaisten mukaan tilanne muuttuu tällä hetkellä nopealla aikataululla. Saattaa siis olla, että suositukset ja rajoitukset muuttuvat nopealla aikavälillä. Pyrimme seurana reagoimaan muutoksiin ja tiedottamaan niistä mahdollisimman nopeasti. Tämä ohjeistus on voimassa toistaiseksi.


   
Lisää uutisia
Merikarvian Jääurheilijat
«  Helmikuu   »
Kategoriat